Her kan du laste ned artiklene i PDF:
Johnsen, O.: Fersk fisk pakket i modifisert atmosfære? Når får vi et varig produktkonsept i Norge
Nilssen, F. & M. C. Montfort: Some Perspective on the Future for Farmed Salmon in France
Dreyer, B.: Globalisering av råvaremarkedet – strategiske utfordringer for lokal fiskeindustri
Johansen, J.A. & J. Østli: “Superfersk” versus lagret laks – hva er best?
Hersoug, B.: Maori Fishing Rights – Coping with the Aboriginal Chal
Norberg, H.M.: Use of Collective Trademarks in Consumer’s Choice of Foods – Preliminary results
Opptrykk fra tidligere utgaver med kommentarer:
Martinussen, T. & R. Richardsen, S. Ulve: Tørrfiskeksport til Italia
Løvland, J.: Kvalitetsutviklingsprosjekter – reell prosess eller symbolsk øvelse?
Norberg, H.M.: En sikret merkeordning – et middel for å synliggjøre kvalitet
Olsen, S.O.: Råvareproduksjon og markedsmakt – utfordringer for norsk fiskerinæring
Edvardsen, T.: Kaosteori og ledelse: Systemperspektiver i postmoderne ledelseslitteratur